fredag 22 januari 2016

Back on track! :)

https://open.spotify.com/track/3LGB6BkiSmzP8IHo03rZMo

Så gött känns de att vara på banan igen, kom hem igår från 57an efter några dagars timeout från verkligheten och alla måsten. var faktiskt en riktigt bra avdelning med bra personal som verkligen andades positivitet och stimulerade återhämtning. Tror det hade tagit längre tid på en annan avdelning, det är egentligen en psykosavelning men över hälften var allmänpsykiatri och de klämde till och med in en som tillhörde rättspsyk så var blandad röra av trasiga och knasiga människor och fantastisk personal.
Så idag var 3dje dagen i rad jag vaknade med ett skönt flow om än lite yrvaken i nattmössan.
Varit och hämtat min nya medicin risperidal och lite mer stesolid för nerverna, resten har jag redan hemma i lådan^^! Har även varit på supertrevlig fredagsfika hos goaste storasyrran, var skönt att det var hemma hos och inte ute på något fik, kände att orken fanns där, var superkul att träffa gänget där och se syskonbarnen busa rundor :) Nu är jag hemma igen, lite trött men glad, Bob Dylan brölar i högtalarna och utifrån köket kommer härliga dofter från himmalagad chili con carne.
Trevlig helg alla fina!

1 kommentar:

  1. Det var verkligen skönt att höra att du är tillbaka. Härligt att det finns så fina människor som vill väl och tar hand om oss. Leve 57:an. :)

    SvaraRadera